+47 33 74 05 60

Phone

«Vi har vært kunder i nesten 20 år av en grunn, dete er bare superprodukter.»

– Richard Kuyl, leder av Toes montasje B.V.

 

En av VIAVacs første kunder

Richard Kuyl, Toes Montage: «Vi gjør ofte spesialistprosjekter. Vi monterte taket og sperrene på Nordstasjonen (North South Line Amsterdam). Vi jobber også med utvidelsen av Ahoy i Rotterdam. For slike jobber bruker vi alltid produktene til VIAVAC. Toes Montage er en familiebedrift, nå er tredje generasjon aktiv. Vi har ca 50 ansatte og jeg selv har jobbet på Toes Montage B.V. i 30 år. For 20 år siden var vi en av de første kundene i VIAVAC.

Stort lager, alltid rask levering

Før VIAVAC eksisterte, benyttet vi forskjellige løsninger og utstyr. Disse var veldig tungvindte og lite fleksible. Etter å ha oppdaget CladBoy på en byggemesse i Utrecht, testet vi en enhet. Vi fant fort ut at CladBoy er en kompakt maskin som forenkler arbeidsoppgavene betydelig og reduserer personalkostnader.

Vi har en meget hyggelig relasjon til VIAVAC. De kommer ofte for å inspisere og retter umiddelbart eventuelle feil. Vi kan hente deler selv, eller få de raskt tilsendt. VIAVAC har et stort lager av utstyr og deler som dekker de behov vi måtte ha.

VIAVAC er pionerer på sitt felt. Er det nyheter i markedet, er de allerede igang med det 9 ganger av 10. Jeg vil absolutt anbefale VIAVAC til andre. De har kun brukervennlige produkter; vi har vært kunder i lang tid av en god grunn.

Toes Montage project

Heller vakuumløftere enn klemmer for sandwich takprofiler

Vi har en CladBoy og to GB til å montere glass. Hvis det er travelt og vi mangler maskiner, leier vi sugekopper og maskiner. Vi bruker ikke ofte sugekopper til korrugerete plater, men om nødvendig kan vi enkelt leie. Vi kan enkelt selv bytte pakninger.

Selv om vi selv har utviklet en egen løfteklemme, foretrekker vi å bruke CladBoy til å montere ståltakplater. Forskjellig bredde på sandwich/stålplater var tidliegere vanslkelig å løfte, men VIAVacs justerbare søkere er perfekt for dette. Den store forskjellen i forhold til klemmer er sikkerheten: vakuumløftere sitter fast på tre punkter og en klemme bare på ett. Med en klemme har vinden mer innflytelse, og du kommer ut av balanse raskere, med alle konsekvensene det medfører.