+47 33 74 05 60

Phone

Service

Også etter kjøp av en av våre vakuumløftere står vi til din disposisjon. Vi tilbyr følgende tjenester.

Årlig sikkerhetsinspeksjon
Vi utfører gjerne den lovpålagte årlige sikkerhetsinspeksjonen for deg. Vi kontakter deg i god tid før fristen for å gjøre en avtale. Under inspeksjonen kan vi teste sugekoppene med vår strekktestenhet også i vertikal retning. Dette er viktig fordi lasten gripes med hjelp av friksjon ved vertikal løfting. Som følge av slitasje og elde på gummien kan den nødvendige friksjonen bli sterkt redusert. Med denne testen kontrollerer vi om friksjonen likevel er tilstrekkelig for sikker løfting. Naturligvis får du en inspeksjonsrapport som du kan vise som dokumentasjon på at du jobber sikkert, og at utstyret oppfyller alle nødvendige sikkerhetsstandarder.

Vedlikehold og reparasjon
Vi kan tilby vedlikehold og reparasjon, ikke bare i vårt verksted, men også på stedet. Også andre merker kan gis service av oss. Vi har alltid en stor lagerbeholdning med originale reservedeler.

Rask levering av reservedeler
Alle reservedeler til VIAVAC vakuumløftere kan leveres fra lager. Dersom deler bestilles før kl. 12:00, sendes de normalt samme dag. For hastesaker har vi en ekspresstjeneste.

Hjelp ved teknisk svikt
Hvis det oppstår et uventet problem under arbeidet, vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg så raskt som mulig. Ofte kan dette gjøres via telefon, men når det er nødvendig, vil en av våre serviceteknikere reise til deg og løse problemet på stedet. Om nødvendig vil vi ta med utleieutstyr slik at arbeidet kan fortsette uten ytterligere forsinkelser.