+47 33 74 05 60

Phone

VIAVAC GBXL

Alle typer glassmontering gjort enkelt

Med VIAVAC GBXL får du en type glassløfter som kan brukes til en rekke ulike metoder for installering av glass. Glassløfteren kan justeres til bruk i opptil fem ulike konfigurasjoner, slik at glasset kan løftes og monteres på en trygg måte. Glass i praktisk talt alle størrelser og tykkelser kan monteres. Skal du montere buet glass? Det er enkelt å bytte om sugekoppene på glassløfteren med sugekopper som er designet spesielt for buede glassflater.

Glassløfter med løftekapasitet på opptil 1 000 kg

En annen egenskap som gjør at VIAVAC GBXL skiller seg ut, er dens løftekapasitet på hele 1 000 kg. Den laveste vektinnstillingen har en løftekapasitet på 250 kg og kan økes med ekstra sugekopper til en løftekapasitet på opptil 1 000 kg. VIAVAC GBXL kan monteres raskt og enkelt, uten bruk av verktøy. De minste løftedimensjonene på glassløfteren er 1 100 × 400 mm (250 kg), og de største 3 350 × 1 300 mm (1 000 kg).

Karmer med delingssøyler eller skyvedører

Glassløfteren kan også enkelt stilles inn for installering av karmer med delingssøyler eller skyvedører. Dette gjør det mulig å håndtere et gap på ca. 110 mm. Det kreves ingen ekstra komponenter for denne typen bruk.

Med VIAVAC GBXL-løfteren har du et verktøy som har mange ulike bruksområder. VIAVAC GBXL-løfteren er tilgjengelig for både utleie og salg.

FUNKSJONER

 • Kan vippes opptil 90 grader, med låsemulighet for hver 18. grad
 • Kan roteres 360 grader, og kan låses i fire forskjellige posisjoner

Lang- eller kort løftearm

VIAVAC GBXL kommer som standard med lang løftearm, som sørger for at glasset henger vertikalt. En kort løftearm kommer som ekstrautstyr for glassinstallasjoner for bruk i trange områder. Glassløfteren leveres med radio-fjernkontroll, et alternativ for fjernløfting og -lossing av glass for bruk i smale eller trange rom.

Motorisert vippe-mekanisme for presis og kontrollert glassmontering

For kontrollert plassering av glasset, har vi utviklet en løftearm med en motorisert vippemekanisme som er utstyrt med radiofjernkontroll. Manuell vipping av glass er ikke lenger nødvending. Istedet kan det enkelt vippes ved hjelp av et knappetrykk. Manuell vipping av glass er ikke lenger nødvendig; i stedet kan det enkelt vippes ved å trykke på en knapp. Spør om egenskaper.

Transport og lagring

VIAVAC GBXL kan utstyres med en transportramme som gjør det enkelt å oppbevare og transportere glassløfteren uten å påføre skader. Hovedenheten på glassløfteren, inkludert alle reservedeler, kan plasseres på rammen. Transportrammen er utformet slik at den enkelt kan plukkes opp med gaffeltruck. Transportrammens dimensjoner er 1 200 × 1 000 mm.

Skal du installere buet glass, eller er du på utkikk etter en annen type glassløfter?

VIAVAC GBXL kan enkelt justeres, slik at du kan montere buede glass med et ulike sett av sugeputer. Eller, du kan også ta også en titt på våre andre glassløftere. Vi har riktig løsning for enhver løftejobb.


 • Allrounderen for montering av de fleste glassstørrelser.

  VIAVAC GBXL

  Justerbart opphengsøye

  Motorisert vippe-mekanisme

  Vakuummåler

  Rød-grønn indikator

  Hurtigkoblinger

  Tilkobling av vakuumslanger

  Sugepute

  Rotasjons- og vippemekanisme

  Lydalarm

  Låsepinne

  Max.
  1.000
  kg
 • GBXL-konfigurasjon for montering av glass opptil 250 kg.

 • GBXL-konfigurasjon for montering av glass opptil 500 kg.

 • GBXL-konfigurasjon for montering av glass opptil 500 kg.

 • GBXL-konfigurasjon for montering av glass opptil 750 kg.

 • GBXL-konfigurasjon for montering av glass opptil 1 000 kg.

 • Enkel å transportere i sin egen transportramme.

Be om et tilbud

Vakuumkrets:
Maks. kapasitet:
Sugekopper:
Egenvekt:

GBXL-1000

For planglass
Circuit gauge Circuit gauge
1 000 kg
Min. 3 350 x 1 300 mm
165 kg

GBXL-700/R800

For buet glass
Circuit gauge Circuit gauge
700 kg
Min. 960 x 2 200 mm
150 kg

Typer

 • M
  1 000 kg

  S
  Min. 3 350 x 1 300 mm

  E
  165 kg

  V
  For planglass
 • M
  700 kg

  S
  Min. 960 x 2 200 mm

  E
  150 kg

  V
  For buet glass