+47 33 74 05 60

Phone

Prosjekter Spesielle ønsker

Montering av buede takpaneler

Neptunus er spesialist i design, leasing og bygging av både telt for arrangementer og demonterbare bygninger. Fra 10 m² til 20 000 m² eller enda mer, fra grunnleggende standard til luksus. For å sørge for rask og sikker montering av lange buede paneler søkte Neptunus etter en spesiell vakuumløfter.

Mer om dette prosjektet

De trengte en vakuumløfter som kunne montere lange sandwichtakpaneler opptil maksimalt 24 meter i én enkelt operasjon. Vakuumløfteren måtte kunne justeres raskt og enkelt til lengden på sandwichpanelene. Et ytterligere krav var at panelene måtte kunne monteres både rett og i en oppoverbuet form.

For å oppfylle kravene til design utviklet VIAVAC i samarbeid med Hans Eijlers, administrerende direktør i Neptunus, en vakuumløfter med en teleskopisk travers til å justere sugekoppavstanden til de forskjellige panellengdene.

For å montere panelet i en bue i enden ble det utviklet et oppheng som var justerbart i høyden. Dette gjør det mulig å bøye panelet til ønsker form og lengde.

For å sikre brukervennlighet er enheten utstyrt med et dobbelt vakuumsystem som gjør det unødvendig å bruke ekstra sikkerhetsutstyr og der styringen er forsynt med en trådløs fjernkontroll.

For transport av vakuumløfteren finnes det en spesiell ramme utstyrt med ekstra støtte for den lange tverrbjelken, slik at maskinen kan transporteres enkelt fra ett prosjekt til et annet.

Mindre om dette prosjektet

Arrow

Med dette prosjektet brukes CladBoy CB5.