+47 33 74 05 60

Phone

Selskapsprofil

VIAVAC er en produsent av vakuumløfteutstyr. Vi er velkjent for våre produkter med f.eks. produktnavnene CladBoy og RotaBoy. Med vårt utstyr kan man løfte og montere sandwichtak- og veggpaneler på en effektiv, helsemessig ubetenkelig og sikker måte. I tillegg har vi et sortiment med glassløftere for å installere glasselementer. Fordi vi utvikler og produserer alt løfteutstyret selv, kan vi tilpasse oss raskt til den siste utviklingen og de nyeste kravene fra markedet.

Vårt engasjement
Utvikling av løfteutstyr som gjør det mulig å montere tak- og fasadeelementer på en effektiv, helsemessig ubetenkelig og sikker måte. På denne måten kan vi levere en løsning på de stadig strengere kravene til arbeidsmiljø i en tid da bygningselementer stadig blir større og tyngre på grunn av økende krav til isolasjon og trenden med modulbasert konstruksjon.

Sikkerhet er vår høyeste prioritet
Alt vårt vakuumløfteutstyr som kan brukes på byggeplassen, er derfor utstyrt med ekstra fallsikringsutstyr i samsvar med den europeiske standarden EN 13155.  Det kan være med bruk av stropper, eller enda vanligere, med to (doble) uavhengige vakuumkretser. Før utstyret leveres til kunden, kontrolleres det og utsettes for en belastningstest. En brukerhåndbok med detaljerte bruker- og vedlikeholdsinstruksjoner kompletterer leveransen.

Rask levering og service
På grunn av vår store lagerbeholdning og effektive logistikk kan du regne med kort leveringstid. Hvis det oppstår et uventet problem under arbeidsprosessen, vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg så raskt som mulig. Ofte kan dette gjøres via telefon, men når det er nødvendig vil en av våre serviceteknikere umiddelbart reise til deg og løse problemet på stedet. 

Utmerket samarbeid
Bygningselementer kan variere sterkt i vekt, dimensjoner, monteringsposisjoner og overflatestruktur. Det er en utfordring for oss å finne den optimale løsningen for enhver situasjon og utvikle enheter som er pålitelige, allsidige og enkle å betjene. Dette krever samarbeid, og derfor forsøker vi å oppnå et utmerket samarbeid med brukere og produsenter.

Internasjonalt nettverk
Vårt vakuumløfteutstyr blir brukt over hele verden. Vi samarbeider med et stort og voksende internasjonalt nettverk med pålitelige forhandlere. Med vår støtte og deres kunnskaper og erfaringer fra det lokale markedet er vi i stand til å tilby kunden den beste og mest effektive løsningen.