+47 33 74 05 60

Phone

Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet. En informasjonskapsel er en liten fil som sendes sammen med dette nettstedet og er lagret i din nettleser på datamaskinens harddisk. Informasjon som er lagret i en informasjonskapsel kan sendes tilbake til våre servere ved ditt neste besøk.

VIAVAC bruker følgende informasjonskapsler:

Funksjonelle informasjonskapsler
Funksjonelle informasjonskapsler muliggjør navigering på dette nettstedet. Disse informasjonskapslene er nødvendige for nettstedets funksjonalitet og er brukt som standard. Loven krever ingen tillatelse for bruk av funksjonelle informasjonskapsler. Derfor kan ikke disse deaktiveres.

Informasjonskapsler for sporing
En informasjonskapsel hos det amerikanske selskapet, Google, er lagret på din datamaskin via nettstedet vårt som del av tjenesten «Analytics». Vi bruker denne tjenesten for å overvåke og få rapporter om hvordan besøkende bruker nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene lar oss forbedre funksjonaliteten og funksjonene på nettstedet vårt. Informasjon innsamlet av Google er anonymisert så mye som mulig. Din IP-adresse blir eksplisitt ikke videresendt. Informasjonskapsler for sporing brukes kun med din tillatelse.

Informasjonskapsler for reklame
Google bruker informasjonskapsler for å vise deg relevante annonser basert på dine siste søk. VIAVAC bruker informasjonskapsler for reklame for å vise deg relevant VIAVAC-reklame. Informasjonskapsler for reklame brukes kun med din tillatelse.

Informasjonskapsler for remarketing
VIAVAC bruker informasjonskapsler for remarketing via Google Adwords og Facebook, blant andre. Dette betyr at du ofte kan se annonser på Facebook og på nettsteder i Google-nettverket basert på ditt besøk på nettstedet vårt. Google, og henholdsvis Facebook, viser deg disse annonsene basert på en informasjonskapsel som er lagret på din datamaskin, nettbrett, eller mobiltelefon. Vi gjør dette for å gi deg tilpasset og relevant informasjon om vakuumløfterne som er presentert på nettstedet vårt. Informasjonskapsler for remarketing brukes kun med din tillatelse.

Rett til innsyn, endring, eller sletting av dine opplysninger
Du har retten til å be om tilgang til, endring, eller sletting av dine opplysninger. Alt du trenger å gjøre i dette tilfellet, er å sende en e-post til [email protected]. For å forhindre misbruk, kan det hende vi ber deg om å identifisere deg selv. Hvis du er bekymret om tilgangen til dine personopplysninger tilknyttet en informasjonskapsel, må du også sende oss en kopi av den berørte informasjonskapselen. Du kan finne disse innstillingene i nettleseren din.

Aktivering, deaktivering, og sletting av informasjonskapsler
Hvis du velger å ikke tillate bruk av informasjonskapsler, vil vi stoppe å lagre eller bruke informasjonskapsler som krever din tillatelse. Gå til nettleserens innstillinger for å slette informasjonskapsler fra din datamaskin, nettbrett, eller mobiltelefon. Du må gjøre dette for hver nettleser du bruker. Du kan finne mer informasjon om aktivering, deaktivering, og sletting av informasjonskapsler via Hjelpemenyen i nettleseren.

Versjon: Juni 2018