+47 33 74 05 60

Phone

«Jeg har aldri sett noe gå galt. Derfor anbefaler jeg regelmessig VIAVAC til andre.»

Arie van Lagen, KAM koordinator

 

Sikkerhet først

Arie van Lagen, kvalitetskoordinator: –Vi skiller oss ut gjennom innovasjon. Min stilling som HMS koordinator understreker dette: Vi setter sikkerheten først, spesielt hvis du jobber i høyder og med maskiner. Jeg har full kontroll og sørger også for at maskinene blir jevlig kontrollerte.

VIAVAC holder løfter

Kvalitet er viktig for oss. Derfor endte vi opp på VIAVAC. De er ikke de billigste, men de utfører og leverer det de lover. Prisen står i forhold til kvaliteten. Vi skal ha maskiner som gjør jobben, kostnader ved maskiner som ikke fungerer eller ikke kommer til byggeplass i tide blir fort store.

Siden VIAVAC er lett tilgjengelig og leverer raskt fra lager, har vi helt byttet til VIAVAC løfteutstyr. Servicen spiller en viktig rolle i dette. De tenker sammen med oss og utfører ekstra sikkerhetskontroller på forhånd. Ved starten av et utleieoppdrag spør de alltid hvor lange panelene er og hva slags profil, for å levere riktig utstyr.

Vi har aldri opplevet at noe går galt. Det er derfor jeg alltid anbefaler VIAVAC til andre

Hardeman & van Harten project foto

Alle våre kraner er utstyrt med VIAVAC løfteutstyr

Våre egne kraner er alle utstyrt med VIAVAC løfteutstyr og vi leier spesielle konfigurasjoner. For store renoveringsjobber med innleide kraner, leier vi en ekstra sugekopp som kan brukes av alle kraner og monteringsteam. Den doble vakuumkretsen fungerer veldig enkelt. Den eneste forbedringen jeg kan tenke på er vekten: en enda lettere enhet ville være nyttig for noen jobber