+47 33 74 05 60

Phone

» Egentlig er det ingen flere utfordringer for oss når det gjelder vakuumløfting. VIAVAC har løsninger for alt.»

– Stijn Haegens, eier Haegens Crane Utleie og Transport

 

Familiebedrift med et bredt spekter av produkter

Stijn Haegens, eier av Haegens Kraanverhuur og Transport: «Min far og mor startet dette selskapet i 1982 og min kone og jeg tok over for 16 år siden. Vi er stadig nyskapende. Våre eldste maskiner er ca 8 år gamle, og vi har 11 maskiner på bestilling for å utvide. Markedet ber mer og mer om elektriske maskiner, så det er det vi har fokus på.

Kvaliteten på mennesker og utstyr er svært viktig for oss. Vi legger også stor vekt på service, en avtale er en avtale med oss. Vår styrke ligger i vårt brede omfang: et omfattende spekter av tjenester for mange forskjellige bransjer. Vi gjør både horisontal og vertikal transport, for bygging, veibygging, fabrikker, antenne konstruksjon, landskapsarkitekter, privatpersoner og så videre. .

 

VIAVAC er nummer 1 i bransjen.

VIAVAC er nummer 1 i vår bransje innen vakuumløfteverktøy. Vi bruker to andre merker selv, men VIAVAC skiller seg ut for oss. De har et bredt spekter av produkter, produktene er av høy kvalitet og tjenesten er alltid god. De ansatte tenker sammen med oss, har tilstrekkelig intern kunnskap og på grunn av de korte kommunikasjonslinjene får vi en rask respons.

Deres fokus på fremtiden passer oss også godt, andre merker er praktisk talt på stillstand når det gjelder utvikling. Som et eksempel: VIAVAC har skreddersydde sugekopper for alle tak- og veggprofiler. For etterbehandling av tak og innvendige vegger har de også CladMaster. Denne typen innovasjon gjør det mulig for oss å betjene våre kunder enda bedre. Vi anbefaler absolutt VIAVAC til andre kranutleie- og transportselskaper.

«De har en løsning for alt»

Vi har jobbet med VIAVAC-produkter i 15 år nå. Vi leide først en vakuumløfter, men begynte snart å kjøpe produktene. Vi har nå to CladBoys, en CladBoy kompakt og en VIAVAC GBX2-800. For avvikende profiler leier vi spesielle sugekopper. Egentlig er det ingen flere utfordringer for oss når det gjelder vakuumløfting: VIAVAC har en løsning for alt.