+47 33 74 05 60

Phone

Nyheter

Hvordan fungerer vakuumløfte system?

Vakkuumløftesystem benyttes til løft av konstruksjonselementer som sandwich, glass og andre elementer. Det er mange ulike applikasjoner tilgjengelig, for paneler, glass, stein, stål, tre med mere.

Les mer

Vakuum muliggjør løft av tunge elementer, kalt «lasten». Vakuumløftesystem er blitt et uunværlig hjelpemiddel på byggeplasser. Vekten av elementer og glass umuliggjør manualle løft. Våre enheter sikrer lasten takket være doble vakuumsystem. Skulle en av kretsene svikte, vil den andre løfte hele lasten.
Vakuumløftere «suger seg fast» til lasten med sugekopper

takket være under- og overtrykk. Sugekopper burde egentlig kalles «trykkopp»

Moleculen tijdens toepassing vacuüm hefsysteem

Hvordan fungerer internt og eksternt trykk?

Molekyler er overalt. I et tomt glass som snus opp ned, vil molekylene spretter rundt i glasset.. På utsiden av glasset er det like mange molekyler og disse vil trekkes mot hverandre i samme hastighet. I denne situasjonen er det indre og ytre trykket likt.
Når molekylene suges ut av glasset, endres forholdet. Det ytre trykket blir større enn trykket fra innsiden og vakuum oppstår.

Hvordan fungerer vakuumløftesystemer?

Vakuumløftesystemer fungerer på samme måte som eksemplet ovenfor. Løfteren festes til en last. Deretter suges luft ut av systemet og det dannes undertrykk. Trykket er større på utsiden enn inne i sugekoppen. Fra dette øyeblikket kan lasten løftes.

Er det flere spørsmål og ønsker om vakuumløft, kontakt oss. Det aller meste kan løftes med vakuumløfter.

Mindre
Tilbake til begynnelsen

Praktisk beskyttelses kasse CladBoy

Langvarig eksponering for regn, snø og sollys krever beskyttelse. VIAVAC har et praktisk overtrekk som gir effektiv beskyttelse. Den er utstyrt med en praktisk borrelås for rask å kunne dekke til enheten. Et «must» for å bevare utstyret i optimal stand.

Tilbake til begynnelsen

Abonner på vårt nyhetsbrev