+47 33 74 05 60

Phone

Fordeler med utleie

Beslutningen om å kjøpe eller utleie en vakuumløfter avhenger av en rekke faktorer. Utleie er et fornuftig alternativ og kan gi en rekke fordeler. Nedenfor finner du et sammendrag av fordelene ved å utleie som kan gjelde for deg.

Ingen investering
Ved å utleie behøver du ikke foreta en investering eller skaffe finansiering. I tillegg er du ikke ansvarlig for vedlikeholdskostnader, reparasjoner eller årlige sikkerhetskontroller.

Alltid riktig utstyr til prosjektet
Ved utleie blir vakuumløfteren utstyrt for ditt prosjekt. Med ekspertråd fra våre ansatte sørger vi for at du alltid kan begynne å jobbe med en optimalt konfigurert vakuumløfter. Til dette har vi en stor beholdning med sugekopper og tilbehør.

Ingen kostnader til lagring eller service
Hvis du utleier en vakuumløfter, trenger du ikke ta hensyn til kostnader til lagring eller service, eller den obligatoriske årlige sikkerhetssjekken.

Utstyret leveres alltid med utført sikkerhetsinspeksjon
Dersom vakuumløfteren sjekkes av en ekspert etter hver utleieperiode, har du sikkerhet for at du arbeider med en maskin som fungerer riktig, og som dessuten har fått utført en sikkerhetsinspeksjon. Vakuumløfteren leveres med nødvendige dokumenter, slik at du kan starte arbeidet umiddelbart.

Ved svikt i utstyret leverer vi en erstatningsmaskin
Dersom det under bruk oppstår en plutselig svikt eller feil, sørger vi for reparasjon av enheten snarest mulig, eller gir deg en erstatningsmaskin.

Transport til og fra byggeplass
For levering av vakuumløfteren kan du benytte deg av transporttjenesten til VIAVAC. På denne måten kan utstyret leveres på byggeplassen på tidspunktet du oppgir. På forespørsel leverer vi maskinen en dag tidligere, slik at du kan begynne å bruke den umiddelbart neste morgen. Når arbeidet er ferdig, henter vi vakuumløfteren.

Enkel å bruke
Vakuumløfter er enkel å bruke og leveres med en klar brukerhåndbok. Det er tilstrekkelig at du leser brukerhåndboken før du starter arbeidet.

Stor lagerbeholdning med vakuumløftere
VIAVAC har alltid en stor lagerbeholdning med vakuumløftere. Dessuten har vi et bredt utvalg av forskjellige sugekopper og diverse tilbehør. Det betyr at du alltid vil få en vakuumløfter.